El retorn. Subaru Impreza 1

El retorn. Subaru Impreza

El nou Subaru Impreza és la cinquena generació del model, que ara ja no té un enfocament esportiu però igualment manté la dinàmica de la conducció.

Les característiques d’aquest model el fan ser diferent de la resta de compactes del nostre mercat sent un cotxe tradicional.

El retorn. Subaru Impreza 2

El primer punt són les característiques mecàniques que té el nou prototip, amb tan sols oferint una versió per al mercat espanyol en el motor, posseint 1,6 litres sent atmosfèric de benzina amb 114 CV, amb canvi automàtic de tipus variat continuo Lineartronic i seguit també té la tracció integral permanent Symmetrical AWD. Les prestacions obtingudes són lentes perquè té una xifra curta de par, sent de 150 Nm.

El nou Subaru arriba a complir de 0 a 100 km/h en 12,4 segons arribant a una velocitat màxima de 180 Km/h. El seu consum és d’aproximadament d’uns 6,2 L / 100 Km.

El segon punt és un dels més importants pel conductor, la seguretat. El nou Impreza conté la tecnología Eyesight, un sistema que només pot funcionar amb transmissions automàtiques a més incorpora la frenada pre-colision automàtica, control de l’acelerador pre-colision, control del creuer adaptatiu y avís de canvi involuntari de carril, entre d’altres.

Un vehicle únic que has de descobrir. Molt més a www.girmotorsubaru.com

También te puede interesar